Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

MOLEX - mPm - BRAD

MOLEX® is de marktleider en “one-source” leverancier van interconnect-producten. Ons team van hoog opgeleide experts is gefocust op het ontwerp, de ontwikkeling en de distributie van innovatieve productoplossingen. Onze oplossingen beïnvloeden nagenoeg de wereldwijde gang van zaken.

Industrial IO – Het Brad® Basis programma

Molex® bezit het grootste productengamma van connectiviteit en bekabeling oplossingen voor automobiel, voedsel en drank, robotica, infrastructuur en zonne-energie toepassingen. De kern van ons programma richt zich op de dagelijks gebruikte producten in de Europese automatisering en met name in de toepassing van de actieve en passieve IO-modules.

Molex® verbindt er zich toe zijn klanten te helpen bij de juiste selectie van een geoptimaliseerd netwerk voor hun toepassingen.

Molex®, de industriële leider van mPm DIN43650 connectoren, introduceert een nieuwe generatie van connectoren ontworpen om tijd en geld te besparen en  voorzien van verbeterde  prestaties en betrouwbaarheid. 

De nieuwe generatie connectoren beschikken over de onovertroffen IP67 bescherming met behulp van een externe moer over de kabel. De traditionele vorm A en B aansluitingen vereisen drie verschillende uitvoeringen voor PGO7, PGO9, en PG 11. Echter, de nieuwe externe moer is geschikt voor een breder gamma aan kabels (4 mm tot 9mm), dit betekent een vermindering van het aantal onderdelen van 3 tegen 1. In combinatie met onze vaste verpakking, kan assemblage en montage niet makkelijker.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)