Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Peter Paul

Bij Peter Paul leggen benadrukken wij het woord kwaliteit. Bij de beschrijving van onze producten is de kwaliteitsgarantie het belangrijkste gegeven. Deze troef resulteert in een uitermate gespecialiseerde tak van de industrie als de onze in de productie van superieure ventielen. Onze ervaring van meer dan 60 jaar geeft ons een uitermate grote productie kennis in al zijn aspecten

Peter Paul heeft gelijke tred gehouden met elke technische verbetering die beschikbaar is gesteld, zowel in materiaal als in technieken.

Onze volledig bemande ontwerp, onderzoek en ontwikkeling afdelingen brengen consequent nieuwe en spannende producten op de wereldmarkt. Nauwkeurige, snelle productie en componenten van topkwaliteit zijn slechts een deel van de foto. Onze toewijding aan de behoeften van onze klanten, zowel in service en levering, is een zeer belangrijk onderdeel van onze operationele filosofie.

Peter Paul Magneetventielen zijn elektromagnetisch bediende, directe werkende, zuiger-type ventielen met zachte afdichtingen. Afsluiters zijn sprankeldicht, hebben ingebouwde veiligheids-factoren en zijn in staat om te werken bij minder dan de nominale  spanning die bij maximale druk wordt toegepast. Ze zijn gebouwd naar U.L. standaarden en de meeste kleppen zijn opgelijst op U.L. en C.S.A. voor media tot 40 C ° en een omgevingstemperatuur van 25 C °. Alles behalve de hoge druk, impact-ventielen kunnen in elke stand geïnstalleerd worden. De ventielen kunnen direct worden aangebracht op de lijn of met bevestigingsgaten aan de onderzijde van het ventiellichaam. Behuizingen kunnen 360 graden worden gedraaid door de veelzijdigheid van de installatie. Zittingen zijn precisie aangemaakt en garanderen vele cycli van probleemloze werking.

Peter Paul biedt ontelbare ventielcombinaties. Men kan een  vacuümdichtheid vragen  tot 200 bar, een spanningsdichtheid van gelijkstroom tot 400 cycli en van 1,0 volt tot 1000 volt, het doseren van een druppel per minuut tot gallons en diverse andere mechanische en elektrische opties. 

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)