Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Deschner Corp.

DESCHNER Corporation is de uitvinder van de verstelbare lekvrije schokdemper en snelheidsregelaar. 

Het bedrijf werd opgericht in Los Angeles, Californië in 1960 door de heer R.E. Deschner. Op dat moment waren de industriële schokdempers  lekkende apparaten die gedimensioneerd moesten worden voor één bepaalde toepassing, snelheid regelaars waren omvangrijk, lekkend en onbetrouwbaar. De heer Deschner patenteerde een uniek afdichtingsontwerp, dit maakte zijn schokdempers en de snelheidsregelaars absoluut lekvrij. Hij ontwikkelde ook een regelmechanisme dat ervoor zorgen dat zijn producten voor verschillende toepassingen konden gebruikt worden.

Deschner producten worden wereldwijd gebruikt. Vanaf de eerste locatie in Inglewood, Californië, bleef het bedrijf gestaagd groeien, momenteel is Deschner gevestigd in een grote moderne fabriek in Santa Ana, Californië.

Ons bedrijf heeft zich toegelegd op het maken van kwalitatieve producten. Wij richten ons op het vervaardigen van een beperkt aantal modellen die veelzijdig genoeg zijn om ingezet te worden in een breed gamma van toepassingen. Onze producten lekken niet en hebben geen onderhoud nodig. 

Hun eenvoudig, gestroomlijnd en ongecompliceerd uiterlijk legt de nadruk op de enorme ontwikkeling die gepaard gaat met elk DESCHNER product. Deschner bezit 9 patenten voor het innovatieve ontwerp van hun producten.

Honderdduizenden van onze producten worden wereldwijd gebruikt door zowel grote ondernemingen als door individuele gebruikers.

Onze producten zijn recycleerbaar, wij zullen uw DESCHNER unit onderhouden zolang het apparaat in gebruik is.

Ons doel is het leveren van kwaliteitsproducten tegen een voordelige prijs. We willen onze klanten tevreden stellen door te voldoen aan snelle leveringen, het verstrekken van accurate service en technische ondersteuning.

We blijven de kwaliteit van onze producten systematisch te verbeteren, en ontwikkelen nieuwe innovatieve en milieuvriendelijke producten.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)