Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Euroswitch

EUROSWITCH werd opgericht in 1978 in Sale Marasino (Brescia, Italië), een mooi stadje aan de oevers van het meer van Iseo. Oorspronkelijk ontwierp en produceerde EUROSWITCH niveau sensoren.

In 1990 bereidde EUROSWITCH uit en vervaardigde zij ook druksensoren, drukschakelaars en vacuümschakelaars.

In de jaren negentig werd het productengamma aanzienlijk uitgebreid, EUROSWITCH voegde temperatuursensoren, thermostaten, vacuüm schakelaars, snelheid en rotatie sensoren en ten slotte flowmeters aan het assortiment toe.

Op hetzelfde moment, in lijn met de bedrijfsontwikkeling, heeft EUROSWITCH een volledig uitgerust laboratorium opgezet dat geheel gewijd is aan onderzoek en ontwikkeling. Hoog gekwalificeerd personeel ontwikkelen en testen nog steeds de nieuwste technologieën. EUROSWITCH biedt gepaste oplossingen aan die voldoen aan alle mogelijke klanten eisen.

ONZE FILOSOFIE:

Onze belangrijkste troef zijn onze mensen.

EUROSWITCH focust vooral op zijn personeel, met hun speciale kwaliteiten en rijkdom aan ideeën.

Het zijn onze mensen die het besluitvormingsproces van EUROSWITCH activeren en uitvoeren. Zij vormen het basiselement van onze strategie. Daarom zijn zij de belangrijkste troef van het bedrijf en bieden zij de echte toegevoegde waarde aan het productengamma van het bedrijf.

EUROSWITCH investeert voornamelijk in de productie afdelingen en in de afdeling Research & Development . Dankzij zeer bekwame en betrouwbare arbeidskrachten met en een duidelijke technologische roeping groeide EUROSWITCH uit tot een flexibel , dynamisch bedrijf dat goed is uitgerust om op markttrends te anticiperen.

In lijn met het voorgaande en met een klantgerichte aanpak -en met behulp van wat EUROSWITCH produceert- heeft er toe geleid dat EUROSWITCH tot een succes volle onderneming is uitgegroeid.

EUROSWITCH biedt zijn klanten al zijn beschikbare middelen en vormen van ondersteuning aan. Onze mensen zijn getraind om goed te luisteren naar de verzoeken van klanten , de vragen worden zorgvuldig onderzocht en worden dan samen besproken en vervolgens omgezet in projecten.

Het bedrijf zelf verzorgt het hele proces van creatie tot productie van het eindproduct, of het nu een sensor, een niveauschakelaar of een drukschakelaar is.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)