Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Mac Valves

Sinds het ontstaan van MAC in 1984 werden de  productieprocessen gebaseerd op de beginselen van veiligheid, kwaliteit, levering en kosten. Wij produceren de beste kwaliteit ventielen met de beste levering  tegen de scherpste  prijs.

Ons bedrijf is georganiseerd rond het bedienen van goede klanten. Wij starten daarom met de beste onderdelen om daarmee  consequent de beste persluchtventielen te maken. Met deze strategie zijn wij door onze klanten al vereerd met verschillende product onderscheidingen.

Mac richt zich op het leveren van  industrie specifieke oplossingen aan klanten. De helft van onze huidige productie bestaat uit aanpassingen aan onze standaard producten. Wij luisteren naar onze klanten en voorzien hen van geoptimaliseerde producten voor hun unieke toepassingen. MAC is gespecialiseerd in ventiel oplossingen voor diverse industrieën zoals: sorteren, doseren, auto's, voedselverwerking, verpakking, semi-conductor, plastic, glas, banden / rubber, lassen, en materiaal handling.

MAC’s verticale integratie  laat ons toe om de samenhang en de kwaliteit van alle kritische componenten te garanderen. Om de kwaliteit van onze rubberen afdichtingen en componenten te verzekeren kocht MAC, Great Lakes Rubber in 1989. Wij fabriceren ook onze eigen spoelen. MAC maakt gebruik van betrouwbare leveranciers  voor aankoop onderdelen zodat wij zeker van de geleverde kwaliteit.

Onze slagzin - Designes of the Times - spreekt over onze toewijding om technische perfectie na te streven. Onze innoverende design eigenschappen worden weerspiegeld in onze vele patenten - zoals bvb. elektromagnetische ventielen met een ovalen spoel en een drukonafhankelijk gebalanceerd ontwerp, kortom;

Valves that Don’t Stick

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)