Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

Magnatrol

Magnatrol produceert  hoge kwaliteit 2-weg magneetventielen in brons en roestvrij staal. Magnatrol biedt superieure prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Opgericht in 1936 zetten wij ons nog steeds dagelijks in voor het produceren van kwaliteitsproducten,  de verbetering van onze levertijden en de uitbreiding van ons productengamma. Hierdoor mogen wij rekenen op een nog steeds groeiende en loyale klantenkring.

Elk ventiel wordt in huis geproduceerd en getest volgens de Quality Assurance Standards, onze toegewijde, ervaren medewerkers staan borg voor deze kwaliteit. Tijdens het hele productieproces worden verschillende kwaliteitsparameters voortdurend nagemeten. 

Magnatrol levert producten aan een brede waaier van industrieën zoals: chemie, power, petroleum, farmaceutica, water en afval, metaal, textiel, voeding, papier, pulp en Marine. Wij zijn erg sterk in cryogene afsluiters.

Onze producten van topkwaliteit, onze product ondersteuning  en korte levertijden zijn het resultaat van ons jarenlange succes. 

In 2003 kocht Magnatrol  de Clark-Cooper Corporation nu actief als onze Clark-Cooper afdeling. Clark-Cooper biedt een lijn van hoge druk magneetventielen, klant specifieke ventielen, afsluiters in speciale legeringen of voor hoge temperatuur, kortom Creative oplossingen voor de meest uitdagende toepassingen.

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)