Sociaal

Facebook LinkedIn YouTube social icon red 48px

Gegevens_top

Taalschakelaar

Breadcrumbs

GASVEREN

 Het coronavirus - actuele maatregelen

 Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en omdat wij uw en onze gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, heeft LDA nv een aantal maatregelen getroffen om besmetting met COVID-19 te voorkomen.

 Wij vinden de continuïteit van onze goede dienstverlening heel belangrijk!
 Hieronder daarom een aantal belangrijke mededelingen:

 Voor onze dienstverlening naar gasveren toe gelieve volgende stappen te ondernemen.

Gasveer berekening enkel op afspraak en rekening houden met hieronder beschreven punt.

 Indien u nog geen weet heeft van de nodige kracht, uitgeschoven lengte en bevestigingspunten voor de nodige gasveren, gelieve ons gasveer aanvraagformulier in te vullen en deze per mail toe te sturen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..
 (De kracht, C-C en plaatsingsbepaling, de gasveer op kracht zetten en factureren aan de balie neemt 20 tot 30min in beslag)

 Zodra wij uw aanvraag ontvangen wordt deze verwerkt en wordt u telefonisch op de hoogte gebracht dat uw gaveren klaar zijn voor afhaling

 Opmerking: zonder de nodige gegevens in het aanvraagformulier is het ons niet mogelijk u de juiste gasveer aan te bieden.

 Algemene regels:

  • Betalingen zijn electronisch en cash mogelijk
  • Het volledige team is zowel telefonisch als per email ter uw beschikking.
  • Ons kantoorpersoneel werkt zo veel mogelijk thuis. De bereikbaarheid van onze ondersteunende afdelingen per email en telefoon is ongewijzigd.

 Bovenstaande maatregelen zijn van belang om de essentiële functie van onze dienstverlening te blijven waarborgen.

 Wij rekenen op uw begrip.

 

LDA verkoopt gasveren voor alle industriële toepassingen waarin gasveren worden gebruikt.
Het uitgebreide gamma, de goede kwaliteit en concurrerende prijzen hebben van ons één van de grootste gasveren leveranciers in België en Luxemburg gemaakt.

De gasveren van LDA zorgen niet alleen voor het ondersteunen van deksels, luiken en andere gewichten, maar onze echte uitdaging ligt in het aanbieden van prijs competitieve oplossingen voor al onze klanten toepassingen.
Al vele jaren zijn we niet enkel een leverancier van gasveren, maar bouwen we een vertrouwensband op met onze klanten.

Op basis van onze jarenlange ervaring met gasveren en dankzij onze technische 'know-how', doen onze producten dienst in verschillende industrieën zoals; de automobielsector, meubilair, machineparken, transportsector en automatiseringen.

Onze grote voorraad gasveren en componenten laat ons meestal toe onze klanten binnen de 24 uur verder te helpen.
Onze technici werken nauw samen met onze klanten om een gasveer af te stemmen op hun specifieke toepassing. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om uw oude gasveer van om het even welk merk te vervangen door een exacte kopie. Hiervoor hebben we alleen een technische tekening of een schets nodig.

Onze gasveren worden continu getest zodat wij betrouwbaarheid, een lange levensduur en productveiligheid kunnen garanderen.

Gasveren presteren optimaal wanneer de juiste interne gasdruk wordt toegepast.

LDA vult in huis de juiste gasdruk af, dit garandeert dat uw gasveer optimaal presteert in uw toepassing.

U kan ook de gasdruk verminderen tijdens de installatie, wanneer de optimale werking dan bekomen wordt meet LDA deze druk, nieuwe gasveren zullen dan conform deze nieuwe specificaties geleverd worden.

Catalogus      Begrijpen & berekenen   Aanvraagformulier
Voorblad gasveren 300x400 Gasspring Calculation 20 Beeld gasveer berekenen transparant

 

 

 

 

Knop 1 (NL)

Knop 2 (NL)